Explore the best places

Food & Drink in Portugal

O Forte

  • food & drink

EN115 - Alqueidão
2590-206, Sobral de Monte Agraço

Sobral de Monte Agraço

Páteo do Petisco

  • food & drink

Travessa das Amoreiras, 5
2750-739, Cascais

Cascais

The name itself indicates snacks. Located in the place of the old courtyard of the Woodsman, this space is perfect for those who are fond of potato skins, filled sausage croquettes, clams, gizzards or crockery fries, in a familiar and relaxed atmosphere.

Voltar ao Cais

  • food & drink

Avenida Major José Joaquim Paiva, 55
2600-450, Alhandra

Vila Franca de Xira

On the waterfront of Alhandra, facing the Tagus, the restaurant Back to the pier presents itself as a modern space, bright and very spacious. Once worked as a rice warehouse, as one realizes the frames exposed. The kitchen is traditional but with details that make the difference, both in fish in sight in the room, as in meat. On mild days, the meal Gets a special flavor in the beer or, more precisely, in return to Pier Terrasse.

O Convento

  • food & drink

Avenida João das Regras, 110
3040-256, Coimbra

Coimbra

Simple and familiar space specializing in fish and seafood. During the week, serves meals. Features a small terrace.

Madan - Pão Artesanal

  • food & drink

Rua do Padre Luís Cabral, 973
4150-464, Porto

Porto

Padaria de fermentação natural, utilizando apenas farinhas portuguesas moídas em mó de pedra, sem uso de aditivos nem conservantes.

Ogi by Euskalduna

  • food & drink

Rua de Santo Ildefonso, 426
4000-466, Porto

Porto

Esta padaria e pastelaria de fermentação natural nasceu das mãos do chef Vasco Coelho Santos, do restaurante Euskalduna.

PAO - Padaria Artesanal Orgânica

  • food & drink

Rua de Diu
4150-276, Porto

Porto

Esta padaria artesanal orgânica, a funcionar desde 2007, serve comida artesanal com ingredientes orgânicos, com destaque para o pão de fermentação lenta.

Masseira - Padaria Artesanal

  • food & drink

Rua de Diogo Brandão, 69
4050-229, Porto

Porto

Nesta padaria artesanal, o pão é fermentado com massa lêveda e confecionado com farinhas biológicas.

Pão da Terra

  • food & drink

Rua França Júnior - Mercado Municipal de Matosinhos
4450-131, Matosinhos

Matosinhos

Aqui, como o nome indica, a estrela é o pão, confecionado à maneira antiga, com fermentação lenta, usando massa mãe. Serve almoços e lanches, para além de funcionar como take-away.

Pão da Terra Boavista

  • food & drink

Rua de Júlio Dinis, 829
4050-326, Porto

Porto

Aqui, como o nome indica, a estrela é o pão, confecionado à maneira antiga, com fermentação lenta, usando massa mãe. Serve almoços e lanches, para além de funcionar como take-away.

1 2 3 ... 998 999 1000 >